Феновете на iPhone вече са в очакване на премиерата на новите смартфони iPhone 12 5.4", iPhone 12 6.1", iPhone 12 Pro 6.1" и iPhone 12 Pro Max 6.7" а  в интернет вече се появиха първите видео клипове как би изглеждал iPhone 13. Разбира се прекалено рано е за да бъде истина, но да е забравяме, че част от концепции или идеи ги виждаме после в реалните продукти.

 

 

В концепцията на iPhone 13 ще видите напълно безрамков дисплей, вероятно селфи камерата се очаква да бъде вградена под дисплея. Това няма да е новост, най-вероятно докато Apple представят таква технология китайските компании като Xiaomi, Huawei и Samsung вече ще имат такива смартфони. Интересно ще бъде да видим кой ще е първи в тази надпревара. Още по-интересно е решението за втори малък дисплей непосредствено до петорната камера, най-вероятно за да виждаме най-важните нотификации и да не се налага винаги да отключваме дисплея и да хабим батерия.

 

 

Напоняме ви, че Huawei имаха такава идея, за предстоящия Mate 40 Pro. Друго интересно решение е чувствителните на допир странични бутони с които може да се увеличава звука при звънене или аудиото в приложенията. Тук той е сензорен и може чрез плъзгане да настроите желаното ниво. От Apple винаги са били много внимателни в дизайна, тази концепция не е много позната в техните продукти, освен в лаптопите MacBook Pro, но не е изключено да я видим и в бъдещите версии на iPhone 13 или iPhone 14,