Вече видяхме първото поколение смартфони с гъвкави дисплеи на производителите. Въпреки усилията и желанието на водещите компании  се оказа, че технологията все още не е готова за масовия потребител.

Само няколко месеца бяха нужди да се появи и първият голям конкурент на Motorola Razr (2019), а именно Samsung Galaxy Z Flip.

 

 

 

В момента това продължават да бъдат двете единствени устройства, които можете да откриете на пазара с подобен дизайн. Друг водещ производител в индустрията като Xiaomi също планира да стане част от тази пазарна ниша. Все пак това са само амбициите на компаниите да бъдат иновативни и най-вече да се съревновават кой ще бъде първи. Опита в последните няколко години обаче показва, че ПЪРВИ винаги е Интернет.

 

 

Доказвва го и любопитното видео, което показвва как би изглеждал един популярен смартфон в днешно време с опция за сгъване и двоен дислпей.

И преди да се насочите към секцията за коментари, за да ни кажете, че телефонът е фалшив, ние знаем, че е фалшив, но това е просто концепция, създадена да ни покаже как може да изглежда подобен модел.

В дизайна и амбициите на компаниите да се докажат няма граници, но едва ли Apple ще направи толкова смела крачка и да представи iPhone 12 Flip.

 

Очаквайте още интересни новини и виде на www.digital.bg