Още от Digital.bg: Топ 7 най-скъпи часовници в света

 

Тези от вас, които следят Digital.bg знаят, че при нас можете да видите първите видео ревюта на най-новите и интересни смартфон, както и да прочетете любопитни неща за тях, благодарение на ежедневните интересни статии, които публикуваме. Какво ще кажете обаче да ви покажем бъдещето. В края на миналия век имаше един култов сериал, който се казваше "Утрешен вестник" (Early Edition). В това видео ние ще вземем ролята му и ще споделим с вас в аванс кои са десетте най-интересни смартфона, които очакваме да се появят на пазара през идният месец Юли.

 

Google Pixel 4a

Един от смартфоните, премиерата на които очакваме с най-голямо нетърпение, несъмнено е Google Pixel 4a. За него благодарение на течове на информация в Интернет, може да бъде намерено най-малко.

От това което се предполага към момента е, че моделът ще има 5.81" FHD+ дисплей, 8nm процесор Qualcomm SDM730 Snapdragon 730, с 8 ядра, разделени в съотношение 6 на 2. ЩЕ му партнират 4GB RAM и 64GB или 128GB сторидж. Смартфонът, който е представител на средният ценови клас ще има само една основна камера с 12.2MP.

 

Asus Zenfone 7

През следващия месец очакваме премиерата и на Asus Zenfone 7, който вече се появи в хардуерната класация Geekbench. Благодарение на резултатите там, знаем че той ще има доста сериозен хардуер. В основата му стои процесор Snapdragon 865, а RAM паметта е цели 16GB.

 

 

ROG Phone III

Същите параметри се очаква да има и геймърският му вариант ROG Phone III. Той ще е с 6.59" OLED дисплей с FHD+ резолюция. Специфичното при него е, че той трябва да има много висока честота на опресняване от 144Hz. Смартфонът ще има батерия с 6000mAh заряд и ще се предлага с 30W бързо зарядно.  

 

Motorola Moto Edge Lite

Вече имаме покана за онлайн премиерата на нов модел смартфон в редиците на Motorola. Нямаме официална информация, кой ще бъде представеният модел, но има голям шанс това да бъде дългоочакваният Moto Edge Lite. От това което знаем до момента благодарение на различни лийкове за модела е, че той ще има цели 6.7" OLED дисплей със съотношение на страните 21:9 и FHD+ резолюция. 

Дисплеят ще е с честота на опресняване на картината 90Hz. При хардуера Moto са заложили на 7nm процесор Snapdragon 765G и два варианта на за RAM - 4GB  и 5GB. Смартфонът вероятно ще заложи на качествените снимки, защото трябва да има общо 4 камери с 48MP, 16МP, 8MP и 5MP. Предните селфи камери също ще са две - 8MP и 2MP.

 

OnePlus Z (Nord)

На пета позиция в нашата класация е бюджетният OnePlus Z, който според различни източници може да се нарича и OnePlus Nord.  5G смартфонът трябва да бъде с 6.55" Super AMOLED на 90Hz. В основата на хардуера му ще стои същият 7nm процесор както при Moto Edge Lite, а именно Snapdragon 765G , като RAM паметта ще е само един вариант - 6GB.

 

 

При това цената на OnePlus Z се очаква да е с около $100 по-ниска. Разликата идва от там, че камерите при този модел са малко по-слабички. Върху гърба ще има 3 сензора - 64MP, 16MP и 2MP. Предната селфи камера е една - 16MP. Nord ще е с 4300mAh батерия и 30W зарядно.

 

Продължавайте са следите Digital.bg и всеки ден можете да видите още класации, новини и ревюта от света на технологиите. За ваше улеснение, тук долу сме приложили линк към класацията Топ 7 най-скъпи часовници в света.

 

Музика: Bensound.com