Вижте още видео ревютата:
 

Motorola Edge 20 Lite - Качествен смартфон с достъпна цена

 Ето как снимат камерите на смартфоните Motorola Edge 20 и Edge 20 Pro

Motorola Edge 20 Pro - Флагман смартфонът с достъпна цена

 

Edge 20 серията на Motorola е много интересна, защото в нея има три отделни смартфона, които макар и използващи една обща база, са предназначени за различен тип потребители.

 

Motorola Edge 20 - Флагман смартфон с достъпна цена | Digital.bg

 

В серия от подробни видео ревюта, Digital.bg вече ви показа детайлно флагман моделът Motorola Edge 20 Pro, стандартният Motorola Edge 20, който съвсем леко отстъпва на Pro и то само в някои отношения, но това осезаемо е оказало влияние на цената му, но не чак толкова, колкото на бюджетният Motorola Edge 20 Lite, който за под 700 лева е едно от най-ценово достъпните предложения, които предлагат добри технически параметри в този бюджетен клас.

Ако не сте гледали видео ревютата на въпросните смартфони, за ваше улеснение над тази статия сме приложили линковете към всяко едно от тях. Като там сме споделяли в детайли впечатленията си от първа ръка, за база разнообразни обстойни тестове на които сме ги подлагали.

 

Motorola Edge 20 Lite - Дизайн, размери и периферия

 

Един от тези тестове е фотографски и на него отделяме значително повече време, в срванение с други компоненти на смартфоните. Това се получава поради факта, че много често във формата за дискусии под видео ревютата и статиите ни, както и в социалните мрежи ни питате - как снима камерата на даден смартфон. Всъщност практиката ни показва, че повече от половината потребители, купувайки смартфон, се интересуват основно от това, дали камерата му прави хубави снимки и видео. Това е съвсем нормално, защото в днешно време живота в социалните мрежи кипи целодневно, а те са базирани именно на снимки и видео.