Корейският производител показа разнообразно портфолио от атрактивни устройства на CES 2020. Вече ви информирахме кои са най-интересните функции в новите OLED и NanoCell телевизори на LG. Иновативната гама на LG включва 14 различни модела, които скоро ще са налични на пазара. Според официалните данни на компанията продажбите ще стартират още до края на месеца в Южна Корея и САЩ. От LG потвърдиха, че след това телевизорите от OLED и NanoCell TV (2020) гамата им ще могат да бъдат купени и в Европа.

 

Повечето от новите предложения на компанията поддържат 8K резолюция и са оптимизирани да отговорят на най-високите стандарти заложени от "8K Ultra HD" стандарта. Устройствата от серията също така са оборудвани с новия LG α (Alpha) 9 Gen 3 AI процесор, който използва алгоритми с изкуствен интелект, за да подобрява качеството на звука и видеото. Умните телевизори LG OLED и NanoCell TV (2020) са базирани на най-новите HDMI спецификации като eARC и ALLM, което допълнително подобрява възможностите им.

 

LG са актуализирали GX Gallery серията с три нови модела, които имат 55", 65" и 77-инчови екрани. Потребителите ще могат да избират и между дългоочакваните 88" и 77-инчови версии на LG OLED ZX Real 8K, които предлагат четири пъти по-висока резолюция от 4K. Портфолиото на LG също така включва още четири устройства с OLED дисплеи и 4K резолюция, като това са CX и BX Series модели с големина от 77", 66" и 55". Премиум серията LG NanoCell TV (2020) включва седем телевизора. Цените ще бъдат обявени допълнително.

 

Още от Digital: Всички нови телевизори от средния клас на LG ще имат OLED дисплеи през 2020г.