Модерните технологии промениха всеки аспект от културния и социалния ни живот, но също така намират все по-голямо присъствие в умните домове. Смарт джаджите са неизменна част от начина, по който работим, тренираме и се забавляваме. Твърде забързания ни живот и постоянният достъп до интернет, обаче доста често не ни позволят да обърнем подобаващо внимание на здравето си и пълноценното хранене. Никога не е късно да започнете да положите усилия да бъдете в оптимална форма.

 

 

Още от древността китайците са усвоили традицията да са в синхрон с природата, което им дава крепко здраве и дълголетие. Познанията им в тази област са силно застъпени в „Диетата 159 вегетариански храни“, включваща същия брой внимателно подбрани съставки от зърнени храни, гъби и ядки до различни семена и билки. Това е естествена и органична храна, която активира самооздравителните механизми на човешкото тяло. Диета 159 е органична храна на растителна основа, без добавки, овкусители и консерванти.

 

 

Сред благоприятните ефекти са почистване на кръвните клетки, подпомагане на детоксикацията, но също подобряването на кръвообръщението. Диета 159 използва 40 основни хранителни вещества и още 15, които имат важно значение за вътрешните органи. Използвано е оптималното съотношение на хранителните елементи, съобразно най-високите диетични стандарти. Приемът на тази храна включва боб, соя, водорасли и пълнозърнести съставки, които илюстрират концепцията за „диверсификация на храненето„.

 

 

Всъщност това е дългогодишна разработка на китайската компания „Зуо Дан Ли“ и вече подобри живота на милиони хора, живеещи в Азия. Диета 159 използва най-добрите практики от класически китайски произведения и древни екзотерични писания. Всяка една съставка освен доказана полза за тялото е подбрана да бъде в оптимална хармония с останалите 158. Здравословните рецепти са най-ефективния начин да се храним правилно и да се възползваме пълноценно от технологичните иновации, които ни заобикалят.