В наши дни почти не качваме снимки в социалните мрежи без да сме ги редактирали.

 

1. Най-добрите Android приложения за редактиране на снимки

Причината за това не са лошите камери на съвременните телефони, а защото държим да добавим към изображенията си стикери, рамки, текст и т.н. Разбира се, понякога и за да повишим качеството на заснетата от нас снимка.

 

 

2. Ето каква ще е цената iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max

Дългоочакваната нова серия смартфони на Apple се очаква да включва четири модела, които ще бъдат представени на 8 септември. iPhone 12 ще бъдат първите устройства на компанията с поддръжка на 5G, LiDAR сензори, както и 5-нанометрови процесори. 

 

3. Колко струва TikTok

ByteDance е името на компанията, която разработва хитовото приложение TikTok. През последните седмици някои страни забраниха използването на платформата за споделяне на кратки видео клипове. Разработчиците на TikTok търсят начини как да се справят с тези лимитации, които ограничават достъпа до приложението на милиони хора.

 

 

4. Вече можем да архивираме безплатно Android смартфонa си в Google One

Google One е името на унифицираната облачна услуга, която предлага разнообразни абонаментни планове на потребителите. Премиум версиите се отличават и с възможност за автоматично архивиране на информацията в смартфоните. Това е подходящо за създаване на резервно копие на съобщения, списъка с контактни, снимки, видео клипове и друга мултимедия в устройствата с Android. 

 

5. Huawei е най-големият производител на смартфони в света за второто тримесечие на 2020г.

Китайският производител е успял да изпревари всичките си конкуренти и еднолично да се позиционира като лидер в пазара на смартфони през второто тримесечие на годината. По този начин Huawei за първи път са най-големият производител в мобилната индустрия.