Приложенията и игрите са неизменна част от всеки смартфон. Потребителите обичат да прекарват много време със смартфона си в използване на приложения, като някои от тях се радват на много по-голяма популярност от други.

 

1. Най-изтегляните безплатни приложения за Android в България тази седмица

Българските потребители имат малко по-различни интереси от останалите. Това става ясно от статстика на Appannie, която показва кои са най-изтегляните приложения и игри от потребителите в България.  Ето и кои са приложенията.

 

 

2. Новите компютри на Apple с ARM процесори няма да поддържат Windows

Аpple подготвят голяма промяна в хардуера на своите популярни устройства. От доста време се говори за желанието им да спрат да използват процесори на Intel. Новината вече бе потвърдена по време на WWDC 2020, като Аpple официално спират да използват Intel процесори в компютрите Маc.

 

3. Eто как ще изглежда новото Start меню в Windows 10

Мicrosoft представиха първата версия на Windows 10 преди пет години и това вече е най-популярната операционна система в историята на компанията. Навлизането на нови технологии и динамично променящата се обстановка, обаче карат софтуерния гигант да възприеме по-модерни методи, за да провокират потребителите. 

 

 

4. Топ 5 нови и полезни функции в Apple iOS 14 за iPhone

Както знаем, по време на конференцията си за разработчици WWDC (Worldwide Development Conference), Apple показаха обновената визия и функционалност на софтуерните си платформи iOS 14, iPadOS 14, macOS Big Sur и watchOS 7.

 

5. iPhone 12, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max ще се предлагат с 20W бързо зарядно в комплекта

 Феновете на Apple oчакват с нетърпение премиерата на iPhone 12 през есента. Това е логично с оглед впечатляващите подобрения, които компанията ни е подготвила в новите си флагмани. Устройствата ще се захранват от 5-нанометрови процесори и ще поддържат 5G технологията. 

 

 

6. Как да разпознаваме фалшивите видео разговори

Видео разговорите са повсеместни. Можете да провеждате видео разговори с приятелите, семейството и колегите си, споделяйки едновременно вашето лице и обкръжение. Но да си на едно и също място през цялото време е скучно, нали?