Google експериментират с нова жестова функция, която ще позволи с плъзгане на пръста към долната част на екрана да излизате от активни клипове във "FullScreen" режим в YouTube.

 

Как да излезем лесно от FullScreen видео в YouTube за Android (Видео)

Компанията провежда финални тестове и някои потребители имат достъп до новата опция. В момента е необходимо да кликнете върху екрана, за да отворите видео плейъра, а след това да изберете квадратната икона за изход от "FullScreen" в долния десен ъгъл на YouTube.

 

Какво още може да види камерата на OnePlus 8 Pro (Видео)

Сигурно вече сте  гледали нашето видео за смартфонът, който вижда през дрехи и предмети. Сега обаче след като собствениците на новия смартфон успяха да тестват на спокойно тази екстра в интернет се появиха и много любопитни снимки, които показват докъде може да стигне въображението на човека зад камерата.

 

 

Американските власти спряха тестовете на ваксина с реални пациенти финансирани от Бил Гейтс

Съоснователят на Microsoft работи усилено със своите партньори в намирането на ефективни методи за превенция на вируси като COVID-19. Още преди няколко седмици ви съобщихме, че стартират тестовете с потенциалната ваксина срещу коронавирус, финансирана от Бил Гейтс.

Самият проект се провежда от Inovio и предвижда тестове с доброволци в рамките на няколко седмици и получаването на сравнително бързи резултати. Ако всичко върви по план е възможно още до края на годината да бъдат произведени над 1 млн. дози от лекарството срещу COVID-19. 

 

 

Ще има ли iPhone 12 mini тази година

Taзгодишната серия смартфони на Apple вече е обект на много спекулации в интернет. Официалната премиера ще е през есента, когато ще видим четири нови смартфона. Размерите на устройствата ще е между 5.4" и 6.7", като iPhone 12 ще имат 5-нанометрови процесори и ще са първите модели на Apple с поддръжка на 5G технологията.

 

 

Какво ще представлява Android смартфона с два дисплея Microsoft Surface Duo

Microsoft изненадаха доста анализатори и потребителите с премиерата на концепцията за Surface Duo. Атрактивен хибрид, който има два дисплея с механизъм в средата, позволяващ да ги сгъвате по подобие на тефтер или книга. Компанията смята, че така може да предложи най-доброто между дизайна и функционалността на смартфоните и таблетите. 

 

 

Как ще се казват новите смартфони на LG през 2020г.

Корейският производител не успява да бъде толкова успешен при смартфоните, както на световния пазар на телевизори. Въпреки това LG работят усилено, за да започнат отново да генерират приходи от мобилната си индустрия. Вече ви съобщихме за новия дизайнерски език LG Velvet, върху който ще бъде фокусирана стратегията им през 2020г.