Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
1 резултата за tab groups
Google Chrome
Google Chrome вече ще помни групираните табове, дори да ги затворим
Google Chrome вече ще помни групираните табове, дори да ги затворим
Управлението, групирането и споделянето на раздели е максимално улеснена задача в популярния браузър. Потребителите на Google Chromе вече могат да се възползват от полезната функция "Tab Group". Както името подсказва това е опция, с която да създавате групи от активни прозорци в уеб браузъра. По този начин можете лесно да се ориентирате каквото търсите или да селектирате определени линкове, които използвате често. Новата функция позволява на потребителите да създадат нова група с десния бутон на мишката. Добавянето на активен прозорец става по същия начин. За максимално улеснение ще виждате и цветови индикатори, които показват нагледно табовете от различните групи. Можете да ги кръщавате с имена,  а също да настроите прозорците от дадена група да се стартират автоматично следващият път когато заредите Google Chrome. Компанията  е уверена, че "Tab Group" ще подобрява работата  най-вече на хората, които отварят и работят с много активни раздели. Колкото повече заредени прозорци имате, толкова по-полезна ще ви бъде "Tab Groups" функцията.     Ако сте използвали функцията вероятно вече сами сте се убедили колко полезно е използването на Tab Groups за мултимаскинга. Най-често потребителите използват един цвят за работните файове, а друг за линковете свързани със забавление и полезна информация онлайн. Едно от малкото ограничения е свързано със затварянето на групирането на разделите, когато не използвате браузъра. В момента това ще ги изтрие, но Google работят над ефективно решение. Новата Canary версия за разработчиците предлага опция всички линкове отворени в Tab Group да бъдат запазени. По този начин ще ги видите веднага след като отворите отново браузъра. Самите раздели ще бъдат възпроиведени със същото оформление, както преди да спрете Chrome. Всичко това ще ви улесни максимално и ще спеси ценно време. Вероятно до няколко седмици функцията ще е налична за всички потребителите на популярния браузър.   Oще от Digital: Google Chrome вече няма да показва нотификации, когато споделяме екрана
DMCA.com Protection Status