Корейският производител изненада посетителите на CES 2020 в началото на годината с редица атрактивни продукти. Няма никакво съмнение, че най-голямо внимание предизвика Samsung Sero TV. 

Уникалният дизайн ще промени представата ви за начина, по който може да изглежда телевизора. Причината е, че този модел предлага опция да го завъртате и гледате, както в хоризонтална, така и във вертикална посока. 

Впечатляващият дизайн ще ви позволи да се забавлявате по още по-атрактивен и забавен начин с любимите си филми и мултимедийно съдържание от платформи като Netflix и YouTube. Samsung работят в тясно сътрудниичество с разработчиците, за да оптимизират приложения като Instagram за необичайния дизайн на телевизора

Завъртането на устройството може да стане по няколко различни начина, сред които дистанционно управление, гласови команди и приложението SmartThings. Сега около шест месеца след премиерата  на Samsung стартираха официално продажбите на модела.

Потребителите могат да го купят от уеб сайта на компанията или мрежата на избрани търговски вериги. 

 

 

Базовата цена на първия вертикален телевизор в света е $1999, съобщавa SlashGear. Големината на устройството е 43 инча, като има минимални рамки около екрана. Samsung Sero TV е базиран на QLED технологията, което гарантира максимално реалистична картина.

Компанията обещава да се потопите в съдържанието, което гледате, благодарение на повече от 1 млрд. различни цвята. Аудио качеството също е предимство на машината, тъй като разполага с 4.1-канални високоговорители в предната част с мощност от 60W. 

Специален портретен режим позволява да споделяте екрана на смартфона със Samsung Sero TV със същата ориентация и да се наслаждавате на кадрите на по-големия екран. Уникалният телевизор създава изцяло нови възможности за забавление в домовете и със сигурност ще продължи да е важна часат от стратегията на Samsung. 

 

Oще от Digital: Как ще изглеждат бъдещите телевизори