Премиерата на новите смартфони на Google предизвика сериозна дискусия в индустрията свързана с липсата на 3.5-милиметровия аудио жак. Устройствата продължават да регистрират добри продажби, което показва, че липсата на този компонент не се отразява на интереса към тях. Google Pixel 2 и Pixel 2 XL нямат класическия аудио жак, но са достатъчно атрактивни устройства, за да привличат вниманието ни. Именно заради това Google продават на пазара допълнителни слушалки. 

 

Името на този аксесоар е Google Pixel Buds  и това е т.нар. отговор на Apple AirPods. Ако се интересувате от подобен модел е добре да знаете, че той вече се доставя до потребителите. Независимо от мнението ви по темата е добре да знаете, че стартираха продажбите на Pixel Buds, които вече са достъпни в продажба. Официалната цена на слушалките е $159. Ергономичният дизайн и високото качество на звука са водещите причииа за тази стойност, предаде SlashGear.

 

Този продукт е създаден за новите смартфони Pixel, но може да се използва от всеки един смартфон в индустрията. Дизайнът е доста модерен и много хора вече успяха да тестват възможностите на слушалките. Google Pixel Buds са перфектно решение за всеки един от смартфоните ви с Android и са гаранция за впечатляващо аудио качество. Ако искате максимално добър звук точно това е вашия избор.

 

Вижте защо смартфоните Google Pixel 2 нямат 3.5-милиметров аудио жак