Spotify e платформа за стрийминг, която опитва активно да разширява каталога от налично съдържание. Потребителите имат достъп до албуми на любими изпълнители, плейлисти с парчета за слушане офлайн, както и секция за подкасти. По този начин компанията се надява да прекарваме още повече време в своите профили.

Ако използвате услугата вероятно сте слушали съдържанието, което Spotify ви препоръчва в Discover Weekly и Daily Mix секциите. Друг пример е Release Radar плейлистата, която е индивидуална за всеки акаунт. Компанията експериментира с още една функционалност, която се казва "What's New", информира TheNextWeb.

 

 

Както името подсказва функцията е създадена, за да улесни откриването на ново съдържание на групите и изпълнителните, които следвате в стрийминг услугата. Секцията се актуализира в реално време и ще осигурява достъп до актуалните парчета, албуми или епизоди на предпочитаните изпълнители.

Новият раздел ще се активира с кликване на иконата, която изобразява камбана и е локализирана в горната част на Home таба от смартфоните. Ако има налично ново съдържание ще видите цветова индикация в синьо. В следващите седмици "What's New" ще може да се използва от мобилните версии на Spotify.

 

Още от Digital: Spotify ще предлагат достъп до аудио книги на Storytel