SoundHound е популярно мобилно приложение, с което бързо да откривате и идентифицирате имената на музикалните парчета, като натискането на оранжевия бутон да виждате също текстовете им, да ги стриймвате на смартфона или споделяте с приятелите си. Неговите създатели твърдят, че това е единственото заглавие, което може да разпознава и ви показва резултати на песни, които единствено пеете или тананикате на микрофона на своето устройство, SoundHound сега представиха голям ъпдейт на атрактивното си приложение за смартфоните и таблетите iPhone и iPad, предаде iClarified. 

 

Една от интересните функции в него е свързана с YouTube интеграцията, която позволява да стартирате директно цялата песен в услугата, а не само да видите кратка част от нея, както беше досега. След като натиснете съответния бутон SoundHound ще стартира автоматично официалното музикално видео на парчето, което искате и да продължите да сърфирате в приложението, докато го правите. Aко сте притежател на iPhone 6s или iPhone 6s Plus е добре да знаете, че то вече е оптимизирано за работа с атрактивната функция 3D Тоuch. 

 

По този начин с едно натискане на иконата на приложението ще имате бърз достъп до любимата ви музика, до историята ви на търсене в него или директно да стартирате вградения му плейър. От началния екран можете да виждате информация за това кои артисти са родени на дадена дата, ъпдейти от Facebook и Twitter на харесваните от вас изпълнителни, както и най-популярните класации в различните жанрове. В момента новата версия може да се изтегли безплатно от онлайн магазина iTunes, като също така е съвместима и със смарт часовника Apple Watch.

 

Вижте SoundHound представиха конкурент на Google Now и Siri