Xperia XZ4 е името на следващия премиум смартфон с Android на Sony, който ще видим в началото на 2019г. Устройството ще предложи на потребителите различен дизайн и впечатляващи характеристики. Благодарение на нови данни публикувани от MySmartPrice разбираме повече детайли за подобренията, които ни очакват в Sony Xperia XZ4. Оказва се, че Sony няма да възприемат Notch дизайна и устройството ще запази минимални рамки около екрана в горната и долната част. 

 

Новият смартфон ще разполага с голям 6.5-инчов дисплей със съотношение на екрана от 21:9. В задната част има тройна камера, като сензорите са разположени вертикално. На този етап не разполагаме с данни за конкретната резолюция на камерите. Moжем да предположим, че Sony ще заложат на съчетание между стандартен обектив, който е допълнен от широкоъгълен и телефото сензор. Така потребителите ще имат достъп до разнообразни филтри и ефекти.

 

 

Сензорът за пръстов отпечатък е на гърба, като в долната част има USB Type-C конектор. Sony Xperia XZ4 няма да предложи 3.5-милиметров жак и ще работи с Android Pie. Допълнително ще разберем детайли за процесора и батерията на смартфона. В началото на следващата година ще станем свидетели на две големи технологичния събития: CES 2019 (8-11януари) и MWC 2019 (25-28 февруари). които представляват удобна възможност да видим Xperia XZ4.

 

Още от Digital: Кои смартфони на Sony ще получат ъпдейт към Android 9.0 Pie