Sony актуализираха своето портфолио от достъпни телевизори с поддръжка за 4K HDR видео с новата гама XE70. Oфициалните продажби на моделите стартират през юли. Серията включва четири различни конфигурации, които имат 43, 49, 55 и 65-инчови дисплеи. Най-интересната характеристика несъмнено е свързана с 4K HDR дисплеите, които позволяват да стриймвате с максимално качество съдържание от популярни услуги като Amazon Video или Netflix, съобщава Pocket-Lint.

 

Новата серия телевизори се възползва и от предимствата на X-Reality Pro технологията, която анализира всеки аспект от кадрите на екрана, които сравнява с допълнителна база данни. Тази обработка гарантира най-добрата текстура и нива на контраста, както и най-наситените цветове. Sony XE70 моделите поддържат и Motionflow XR технологията, която едновременно запазва скоростта на бързите кадрите и намалява замъгляването на образа. Новите телевизори имат и Sony ClearAudio+ аудио системи.

 

 

Благодарение на тези иновации Soxy XE70 предлагат атрактивно съчетание между аудио качество и впечатляваща картина. Продажбите на европейския пазар стартират до няколко седмици. Компанията допълнително ще разкрие повече детайли за цената на телевизорите. Все пак най-вероятно моделите ще бъдат по-евтини от другите конкурентни модели с 4K HDR. Oстава само да се въоръжим с търпение, за да разберем кога Sony XE70 ще са достъпни в България. 

 

Вижте колко ще струват новите 4K HDR Ultra HD телевизори на Sony за 2017г.