Любителите на музиката вероятно са запознати с атрактивните предложения на Sony в сферата на аксесоарите. Японският производител предлага впечатляващо портфолио от безжични аудио слушалки, а сега реализира премиерата на новия си атрактивен модел. 

Пълното име на слушалките е Sony WH-10000XM4 и освен ергономичния дизайн са базирани и на технология за шумопотискане на околния звук. Sony ще спазят традицията с предшествениците на този модел и ще ги продават на пазара в класическите бял и черен цвят. 

 

 

Добрата новина за потребителите е, че няма да им се налага да чакат официалната премиера на аудио слушалките дълго време, тъй като вече са достъпни за предварителна поръчка в мрежата на Amazon. Официалната цена на Sony WH-1000XM4 е $350, което всъщност е същата цена, на която дебютира предходния модел от серията: WH-1000XM3.

Разбира се актуализираният модел предлага много по-добри характеристики и още по-високо качество на звука от популярния си предшественик.

 

 

Kомпанията обещава време за слушане с едно зареждане до 30 часа, както и функцията Quick Charge, режима Ambient Sound. Предвидена е и поддръжка за хендс-фрий разговори, когато шофирате или ръцете ви са заети. Гъвкавият дизайн позволява лесно да сгъвате и прибирате слушалките в джоба или раницата. 

Sony WH-1000XM4 предлага и по-добра технология за шумопотискане, която използва допълнителни микрофони, за да помага в блокирането на външните шумове. Това е подходящо не само за слушане на музика, но и за провеждане на телефонни разговори от смартфоните. 

 

 

Благодарение на тази иновация слушалките са оборудвани с общо пет микрофона, за разлика от двата модула на предходния модел. Друга интересна характеристика е опцията да ги свържете едновременно с две устройства, чрез Bluetooth. Всички тези подобрения създават солидни предпоставки Sony WH-1000XM4 да повторят успеха на своя предшественик.

 

Още от Digital: Най-добрите безжични шумопотискащи слушалки за работа от вкъщи