Сред вас със сигурност има меломани и любители на качественият звук. Той може да идва както от професионална аудио система за домашно кино, така и от слушалки. Всъщност като че ли напоследък все повече хора предпочитат да слушат качествено аудио сами, без да го споделят с другите. Не, това не е егоистично, а по-скоро практично. Особено в момент като този, в който голяма част от населението на Земята живее в домашна изолация заради пандемията с COVID-19.

 

 

Изцяло в крак с тази тенденция, Sony представиха своите нови безжични слушалки WF-SP800N. Тези от вас които следят видео ревютата на сигурно са гледали нашият звуков и функционален тест на слушалките Sony WF-1000XM3. Те се флагмана на серията слушалки на Sony, а сега WF-SP800N се явява липсващото звено между тях и бюджетните Sony WF-XB700. Цените на моделите в официалният сайт на Sony са съответно  $130, $200 и $230.

Като дизайн новият модел изглежда доста ефектно и до някъде наподобява флагмана на Sony, но е една идея по-компактен и респективно трябва да е по-удобен за носене, защото Sony WF-1000XM3 стърчат доста извън ушите.

Sony WF-SP800N отново са водоустойчиви и имат сертификат за протекция IP55. Имайте предвид, че това не означава, че с тях можете да плувате. Това е устойчивост на пръски вода, пот и прах. Тоест спокойно можете да тренирате носейки слушалките или да не се притеснявате, че докато бягате с тях в парка ще завали.

 

 

Една от най-големите екстри на Sony WF-SP800N е тяхната функция за шумоподтискане. Ако ви е интересно да разберете повече и детайлни подробности за тази технология на Sony, бихме ви препоръчали да изгледате нашето подробно видео ревю „Как работи интелигентното шумопотискане на слушалките Sony WF-1000XM3“.

Вградената в Sony WF-SP800N батерия им предоставя до 26 часа слушане на музика, а десет минути зареждане ви гарантират час слушане. Добрите резултати се дължат на заимствания от флагмана Bluetooth чип, който е известен с добре оптимизираната си работа. Чрез слушалките имате достъп само с едно натискане по корпуса до асистентите Google Assistant и Amazon Alexa.

 

 

Очакваме в скоро време Sony WF-SP800N да се появят и в България, за да конкурира наложилите се като масови AirPods. Вееднага след като това се случи, можете да очаквате подробно видео ревю на сайта ни.

Още от Digital.bg: Новите лаптопи с процесори на Intel, ще имат технологията за проследяване на Tile