eBay Turbo Lister е безплатен инструмент за правене на списъци от оферти и за качване на описанията на обекти, снимки, цени, състояние и т.н. в аукциона ebay. Включена е търсачка за намиране на специфични предмети.

Списъците се създават без знания в HTML и с добър вид. Могат да бъдат запаметявани за бъдещо повторно използване или за промяна. 

Потребителският интерфейс е лесен за използване и позволява на начинаещите да създават техните първи списъци за аукциони, да форматират текст, да добавят или премахват обекти в разграфен прозорец, да добавят и премахват полета от презентацията и други.

При първото стартиране, потребителят трябва да въведе своите потребител и парола за ebay и програмата автоматично ще се свърже с базата данни на eBay, за да получи потребителската информация.

За правене на списъците приложението предлага и различни шаблони, като дори може да ги създавате в последствие. Добавете снимки и условия, методи за доставка, цени, информация за контакт и т.н. Качете ги в eBay и чакайте за контакти.