Вече ви информирахме за новата серия смартфони с Android на Alcatel. Предстоящата гама включва шест устройства, чиято премиера ни очаква още в първите седмици на следващата година. Моделите са позиционирани в различни ценови класове и сега разбираме и как ще изглеждат смартфоните на Alcatel през 2018г. Това е възможно благодарение на популярния блогър @evleaks, който нееднократно е разкривал достоверна информация за предстоящи устройства на водещите компании, предаде PhoneArena.

 

В конкретният случай той публикува няколко снимки, показващи как ще изглеждат новите смартфони на компанията. Най-евтиният представител на гамата носи името Alcatel 1X. Другите две бюджетни предложения се казват Alcatel 3 и Alcatel 3C, като и в двата случаи са предвидени сензори за пръстови отпечатъци. Елегантният им дизайн включва леки извивки по краищата, както и мощни високоговорители в предната част. Следващите два модела на компанията се казват Alcatel 3V и Alcatel 3X.

 

Това са устройства от средния ценови клас, предлагащи двойни задни камери, които почти нямат рамки около дисплея. В задната част има и сензор за пръстов отпечатъци.  Следващия флагман на компанията се казва Alcatel и привлича внимание с луксозен корпус от метал и съотношение на екрана от 18:9. Все още не разполагаме с информация за конкретните технически спецификации, но можем да очакваме смартфона да работи с Android 8.0 Oreo. В заключение ще отбележим, че от следващата година Alcatel спират да използват името IDOL в устройствата си. 

 

Вижте шест полезни трика за смартфони с Android