Вчече знаем, че Samsung Galaxy S11 ще бъде представен нa 18 февруари 2020г. Корейският производител се очаква да представи три различни смартфона на събитието. В интернет се появиха снимки, разкриващи визията на най-големият модел от серията: Samsung Galaxy S11+. Според информацията на OnLeaks това ще е най-мощният представител на серията досега. Новият смартфон ще е оборудван с 6.9-инчов Dynamic AMOLED дисплей, който вероятно ще поддържа QHD+ резолюция.

 

 

Снезорът за пръстов отпечатък е вграден в екрана, а в центъра на горната част в дисплея виждаме и малък отвор за селфи камерата. В задната част ще са позиционирани пет различни обектива. Основните камери ще използват усъвършенствана система за автофокус и ще могат да снимат 8X видео, както и снимки с QHD+ качество. Samsung Galaxy S11+ се очаква да използва новите 108-мегапикселовите сензори на компанията, които поддържат и опцията за петкратно оптично мащабиране.

 

 

Корпусът на устройството ще е изграден от метал, като в краищата ще има ултратънки рамки. Пълните размери ще бъдат 166.9х76х8.8 милиметра. Изображенията показват, че бутоните за включване и регулиране на звука са в лявата част на рамката. Samsung Galaxy S11+ е има USB Type-C конектор и 3.5мм. аудио жак в долната част под дисплея. Смартфонът ще работи с потребителския интерфейс One UI 2.0, който е базиран на Android 10. Засега това са всички данни за предстоящото устройство.

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy S11 ще има 108MP камера