Вече ви информирахме, че премиерата на Google Pixel 4 ще е на 15 октомври. Новият смартфон продължава да е обект на доста спекулации. В интернет бе публикувано изображение, което показва Pixel 4 в пълния му блясък. Въпросната снимка е на популярния блогър @evleaks и показва нагледно как ще изглежда смартфона. Прави впечатление и датата 15 октомври, която се вижда изписана на уиджета на началния екран, предаде xda-developers.

 

Изображениетo потвърждава очакванията и показва заоблените краища около екрана. Любопитен детайл е наличието на сензор за жестовите команди на Project Soli и Motion Sense технологията разположени окoло предната камера. Все още не знаем дали тези иновации ще са достъпни във всички страни. В задната част се вижда наличието на два обектива с LED светкавици, които са позиционирани в квадратна форма в левия ъгъл.

 

 

Компанията ще представи две версии на смартфона, които ще имат 5.7" и 6.3" дисплеи с OLED технологията. Потребителите ще могат да се възползват от честотата за опресняване на кадри от 90GHz, както и от подобренията в Android 10. Основните камери вероятно ще бъдат с 16МР и 12МР резолюция, като отпред ще има 12-мегапикселов сензор за селфита. Бързата скорост ще се гарантира от Qualcomm Snapdragon 855 процесор и поне 6GB RAM. Вградената памет е 64GB или 128GB.

 

Още от Digital: Google PIxel 4 ще има 90Hz дисплей, процесор Qualcomm Snapdragon 855 и 6GB RAM