Създателите на популярното приложение са разработили нов продукт, който е предназначен за собствениците на настолни компютри. Въпросният софтуер се казва Snap Camera и вече е наличен за безплатно изтегляне за устройствата с Windows и macOS. Oсновната цел на приложението е да ви позволи да добавяте филтри от Snapchat, докато излъчвате видео на живо, или докато стриймвате любимите си игри онлайн. Голямо предимство на Snap Camera е факта, че предлага интеграция с Twitch, Skype, YouTube и Zoom.

 

 

Желанието на компанията да разшири влиянието си и сред настолните компютри има потенциал да разшири значително потребителската им база. Досега Snapchat винаги са се фокусирали върху собствениците на смартфони и най-вече представителите на най-младата аудитория. Snap Camera е интересен продукт, който ще ви гарантира още по-забавни моменти, докато комуникирате виртуално с любимите си хора, съобщава TheVerge. Приложението предлага разнообразна колекция от хиляди филтри.

 

 

След като инсталирате Snap Camera изберете външното приложение, към което искате да го използвате. Откриването на филтри става с търсене по ключови думи. Предвидена е възможност да запазвате най-добрите от тях във вашите любими предложения, което става с кликване на иконата с форма на звезда. В заключение ще отбележим, че за максимално улеснение е премахнато ограничение задължително да имате акаунт в Snapchat, за да можете да работите със Snap Camera на своето устройство. 

 

Oще от Digital: Как Google помогнаха на Snapchat да стане едно от най-популярните мобилни приложения