Купете Smartfonix X300 с най-ниска цена 

 

В това видео ревю ще ви покажем един много нестандартен телефон със съвсем ниска цена , който буквално можем да оприличим като “джобна дискотека“ защото има нечуван до този момент звук. Освен това разполага с вграден фенер, да ФЕНЕР, не фенерче, радио за което не ви е нужна антена и батерия с която работи седмица с едно зареждане. Уважаеми дами и господа -  Smartfonix X300.

 

Нека първо погледнем какво има в кутията на телефона – зарядо, книжки с инструкции и Hands Free. Батерията е свалена, за да не се разрежда. За да стартирате телефона, трябва да свалите задният му капак и да я поставите. Междувременно ще отбележи, че тук вътре има място за 2 SIM карти и допълнителна microSD карта памет. Като слотът не е хибриден, тоест няма да ви се налага да се лишите от едната SIM за сметка на допълнителната памет.  X300 се предлага в 3 цветови разновидности - черна, розова и синя.

Като при всяка, периферната лайсна е хромирана. а говорителят върху гърба златен. Именно той е и едно от големите преимущества на Smartfonix X300. До този момент не бяхме тествали телефон с толкова силен звук. Спокойно можете да оставите X300 в голяма стая и цялата да бъде качествено озвучена. Тайната се крие в това, че Smartfonix са интегрирали огромен 40мм активен говорител с гумирана мембрана. Слушайки музика, дори долавяме плътен бас, нещо което е недостижимо за всички останали телефони и смартфони.

Източниците от които можете да слушате музика са няколко. Файлове които сте сложили на споменатата вече microSD карта памет, чрез гласовият рекордер или слушайки радио. Като забележете, за него няма да има нужда да свързвате слушалки, които да служат като антена. Антената е вградена в корпуса на телефона и както и сами чувате, има доста добро покритие.

 

Smartfonix X300 има 2.4"цветен TFT дисплей, процесор Speadtrum SC6531E и 32MB оперативна памет. Слотът за microSD разпознава формати с обем до 32GB, което е напълно достатъчно за не малък обем от музика. В менюто на телефона откриваме бележници, настройки, органайзер, аларма, Bluetooth безжична връзка , конвертор на различни мерни единици и дори две игри.

Бутоните на клавиатурата са доста големи и дори да сте с ръкавици, работата с тях не е проблем. По средата ясно се откроява кръгъл бутон с нарисуван на него фенер. Той активира силен LED диод с рефлектор в горната периферна част. Тестовете ни показват, че фенерът безпроблемно осветява обекти на около 5 метра разстояние, като лъчът е добре насочен.

 

Най интересното е, че този малък бюджетен телефон има две камери – основна 0.8MP и предна селфи, която забележете е със светкавица. X300 има батерия с 2200mAh заряд, който не успяхме да изхабим след седмица активна експлоатация.

 

 

Ако Smartfonix X300 е привлякъл вниманието ви и искате да разберете повече подробности за него, както и актуалната му цена в момента в който гледате това видео, можете да посетите официалният сайт на вносителя му в България – Smartfonix.com