Вече ви информирахме как снимки разкриват дизайна на смартфоните Moto G6, Moto G6 Plus, Moto G6 Play, Моto X5, Moto Z3 и Моto Z3 Play. Последните данни в интернет разкриват, че първите три устройства от гореизброения списък успешно са били сертифицирани от Wi-Fi Alliance. Документите необходими за този процес разкриват, че моделите ще работят под управлението на Android 8.0 Oreo, както и част от другите им технически спецификации, информира PhoneArena.

 

Оказва се, че Moto G6 Play е модел обозначен като XT1922-1 и се захранва от Qualcomm Snapdragon 430 процесор, който има осем ядра и е допълнен от Adreno 505 графичен чип. В същото време другите два смартфона ще използват четириядрени Snapdragon 425 процесори с Adreno 308 GPU. Любопитна подробност е, че трите устройства ще предложат на потребителите 18:9 дисплеи, които се превръщат във водеща тенденция в мобилната индустрия през последните месеци.

 

 

Според непотвърдена информация Moto G6 моделите ще поддържат Full HD+ резолюция от 2160х1080 пиксела. Засега няма данни за останалите характеристики като камера и капацитет на батерията. Припомняме ви, че компанията планира да проведе специално събитие на 3 април, когато вероятно ще разберем повече детайли за предстоящите смартфони и премиерата им на пазара. Тогава ще видим и новия Moto E5 Play.

 

Вижте три иновации при смартфоните, които ще донимират и през 2018г.