Аpple искат да предоставят най-доброто на своите потребители по отношение на камерите в новите си смартфони. iPhone вече използват системи за оптична стабилизация на изображенията, но компанията работи над още по-атрактивен сензор. Припомняме ви, че телефото и Ultra Wide Angle камерите на iPhone 11 и iPhone 11 Pro поддържат подобна функционалност, но тя отсъства в Ultra-Wide камерите на устройствата.

 

Следващото поколение на смартфоните се очаква да предложи сериозно подобрение, съобщава 9to5mac. Традиционните системи извършват оптичната стабилизация около самия обектив, докато "Sensor Shift" метода движи сензора директно в самия камера модул. Преминаването към тази технология означава интеграцията на нов хардуер в iPhone (2020). Крайният резултат за потребителите ще е възможността да правят по-добри изображения.

 

Новата система ще помогне на потребителите да се справят и със замъглените обекти при запис на видео. Тепърва ще разбираме повече за подобрената функция за стабилизация в iPhone (2020). Устройствата ще се отличават с променен дизайн, по-мощен процесор и поддръжка на 5G мрежи. Големината на дисплеите се очаква да ее 5.4", 6.1" и 6.7" инча. iPhone (2020) ще предложат нови "3D Depth Sensing" камери с поддръжка за добавена реалност и ъпгрейднат "Portrait" режим.

 

Още от Digital: iPhone (2020) ще са първите смартфони с 5nm процесор A14 Bionic и 5G модем Qualcomm X55