Apple разкри, че новите Phone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max ще бъдат представени на 10  септември. Компанията обаче вероятно не е направила това разкритие нарочно, тъй като информацията всъщност е намерена от програмисти в новата бета версия на iOS 13, съобщава BGR.

 

Оказва се, че в системните файлове на iOS 13 beta 7 има скрийншот на приложението Calendar с дата 10-ти септември. Apple по традиция винаги слага актуалната дата на дебюта на устройството, когато го представя официално. По същия начин миналата година беше разгадана и датата на дебют на настоящия iPhone, така че случващото се може и да не е случайно.

 

Информацията съвпада и с други слухове, че iPhone 11 ще излезе в продажба на 20-ти септември, а предварителните поръчки ще започнат на 13-ти, т.е. първият петък след представянето на устройството, което също е традиция на Apple. Самият iPhone 11 вероятно ще има 3 модела – съответно  Phone 11 с 5.8" OLED дисплей, iPhone 11 Pro с 6.1" LCD и iPhone 11 Pro Max с 6.5" OLED, който може да е iPhone 11 Pro с тройна камера.

 

Още от Digital: Apple обещават награда от $1 млн. за всеки, който успее да хакне iPhone