Третото поколение на смартфоните Google Pixel е обект на множество спекулации през последните седмици. С наближаването на премиерата разбираме все повече детайли за подобренията, които ни очакват в устройствата. Компанията вече е разработила и специален уеб сайт, който ще промотира смартфоните в интернет. Данните в страницата ни разкриват, че Google Pixel 3 ще се продават в четири различни цвята. По този начин Google няма да се ограничат само до класическите модели в черно и бяло. 

 

Оказва се, че потребителите ще могат да купят още две конфигурации в Mint и Pink цветове. Имайте предвид, че най-вероятно самите имена на тези версии на смартфоните ще са различни. Очаква се също така Google Pixel 3 да са оборудвани със стъклени панели на гърба, които освен елегантна визия ще позволят на устройствата да се зареждат безжично, информира Droid-Life. Предстоящите модели ще имат сходен дизайн със сегашното поколение на Pixel и ще работят с Android 9.0 Pie.

 

 

Най-съществената разлика между смартфоните ще бъде размера на дисплеите, тъй като Pixel 3 ще е 5.5-инчов смартфон, докато Pixel 3 XL ще има по-голям 6.3" екран. Очаквa се още устройствата да ни предложат Qualcomm Snapdragon 845 процесор, 4GB RAM и вградена памет от 32GB/64GB. Компанията ще представи на 9 октомври и серия от аксесоари, които позволят на потребителите да се възползват максимално от подобрeнията на смартфоните, сред които и нова версия на аудио слушалките Pixel Buds. 

 

Oще от Digital: Eвропейската премиера на Google Pixel 3 и Pixel 3XL ще e на 9 октомври в Париж