Купи Ulefone S9 Pro с най-ниска цена в България от Smartfonix.com

 

Здравейте на всички любители на новите и интересни смартфони. В това видео Digital.bg ще разгледа Ulefone S9 Pro и ще ви запознаe накратко с неговите технически характеристики и по-интересното от тях която привлече вниманието ни.

 

 

S9 Pro идва с красива черна кутия в която осен телефона намираме зарядно, кабел за пренос на данни и допълнителен протектор за дисплея. Допълнителен, защото макар и бюджетен моделът на Ulefone идва базово с още един върху дисплея. Смартфонът е с унисекс дизайн, като е подходящ както за по-млади, така и за по-улегнали потребители. Изглежда ефектно и се предлага в три цвята – златно, синьо и черно.

 

 

Целият корпус е направен от поликарбон, като гърбът е релефен. По повърхността не личат следи от пръстови отпечатъци и няма да се надраска лесно. Контролните бутони са изнесени в дясно, като този за активация е релефен и е много удобно разположение. Micro USB порта за зареждане и 3.5мм аудио жак се намират горе. Особено удобно решение което ви позволява едновременно да зареждате и слушате музика, дори когато смартфонът е в джоба ви и използвате Power bank. От такъв едва ли ще имате нужда често, защото батерията на Ulefone S9 Pro е 3300mAh. Заряд достатъчен за между 2 и 3 дни комбинирана работа.

 

 

Заради заоблената си периферия и дебелина от само 8.6мм, S9 Pro е удобен за държане в ръка.  Задният капак се сваля, но батерията под него не. Тук се намират слота за 2 SIM карти и microSD карта памет.

 

 

Независимо, че е с ниска цена, Ulefone S9 Pro може да се похвали с една екстра, присъща на доста по-скъпите смартфони. Fingerprint сензор върху гърба. Освен с помощта на пръстов отпечатък, S9 Pro може да се отключва и чрез разпознаване на лицето ви пред телефона.

 

 

Това става с помощта на предната селфи камера и Face Unlock софтуерната функция която се активира от настройки. Самата камера е 5MP и прави добри снимки, включително и с ефекти. Върху гърба на S9 Pro камерите са две и вече можете да снимате с „ефект Боке“.

 

 

Основният сензор е 13MP и позволява експериментирате с различни режими, сред които монохромен, панорама и разкрасяващ Face Beauty който е активен и при селфита. Ако сте уверени във фотографските си познания, можете да активирате Pro режима в който всички настройки са ръчни. При снимки на тъмно, на помощ идва силна двойна LED светкавица с диапазон на качествено осветяване до около 3 метра.

 

 

Както и сами виждате Ulefone S9 Pro е достатъчно компактен, но въпреки това има на разположение голям HD+ дисплей с 5.5“ диагонал и съотношение на страните 18:9. Достатъчно голяма зрителна площ за гледна не видео и игра на игри.

 

 

За вторите имате достатъчно мощен хардуер който да ви позволи да играете дори игри като Asphalt 8: Airborne на средни графични настройки. Централният процесор еMediaTek MT6739, всяко от 4-те му ядра работи с 1.5 GHz, а партниращите RAM и GPU са съответно 2GB и Power VR ROGUE GE8100. Напълно достатъчно за работа с различни програми, управляване на социални мрежи. Вградената в смартфона памет е 16GB, като към тях можете да добавите до още 128GB чрез четецът на microSD карти памет. Операционната система на телефона Android 8.1 Oreo.

 

 

На няколко пъти споменахме, че Ulefone S9 Pro е бюджетно предложение. На каква цена се предлага то най-изгодно в България в този момент, можете да разберете ако посетите официалният сайт на вносителя Smartfonix.com