Купете Ulefone S11 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Ulefone S11 има красив и модерен дизайн, който го прави разпознаваем сред всички останали смартфони в ниският ценови клас. Реално визията му отговаря на стандартите за среден, че дори и висок клас устройство. Габаритите на смартфона са 156.1мм на 73.7мм, дебелината 9.7мм, а теглото 177гр.

Дисплеят на Ulefone S11 е от типа „Dewdrop“, където “Notch” извивката в която стои селфи камерата е съвсем малка. Рамка около дисплея с 6.1" диагонал, почти няма. Резолюцията на екрана е HD+1280x600 пиксела, цветовете са реалистични, а яркостта е над средностатистическата. Това ви позволява добра видимост при работа на открито или под директно насочена към дисплея светлина.

 

В основата на хардуера на смартфона стои централен процесор MediaTek MT6580. Той е 4-ядрен с 1.3GHz тактова честота. Партнира 1GB RAM памет, а сториджа е 16GB, които могат да нараснат с до 128GB посредством microSD карта памет. Тук е момента да отбележим, че смартфонът е Dual SIM. Операционната система под която работи хардуера е Android 8.1 Oreo.

 

Ulefone S11 има тройна 8MP камера върху гърба, която заедно с LED светкавицата, стои стилизирано в ефектен квадрат. Предната селфи камера е 5MP. Батерията която захранва всичко изброено до тук е Li-Po акумулатор с 3500mAh заряд. Той е достатъчен за около 2 дни комбинирана работа.

 

На каква цена се продава в България Ulefone S11 към датата в която четете тази статия, можете да разберете, като посетите официалният сайт на вносителя на Ulefone – Smartfonix.com