Купете Leagoo Z9 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Красив и запомнящ се бюджетен смартфон с ниска цена. Кой не би искал в замяна на малко пари да получи продукт с много качества?! Това в кутията която държа е смартфонът Leagoo Z9 който предвид ниската си цена не се предполага, че ще даде на потребителите кой знае какво, но след няколко дни тестове, спокойно можем да каже, че Leagoo са се справили повече от добре в създаването на Z9. В това кратко видео ревю, Digital.bg ще сподели с вас първите си впечатления от продукта.

 

 

Той идва в тази интересна еко кутия. Вътре освен телефона и книжки с инструкции, намираме още кабел за пренос на данни, зарядно и предпазен кейс. Последният повечето производители продават допълнително, а тук е безплатен и върви в комплект със Z9. Smartfonix, които внасят Leagoo в България предлагат модела в две цветови разновидности – златна и черна. Корпусът на телефона е направен от поликарбон, с два вида на обранотка – гладка и релефна. Задният капак е сваляем, като отдолу освен батерията, намираме 3 слота – за допълнителна карта памет и 2 SIM. 3.5мм аудио жак и порта за зареждане са изнесени в горната периферна част.

 

 

С размери 136.5мм н 72.3мм, Leagoo Z9 е достатъчно компактен и удобен за работа. Дебел е точно 10мм и тежи 175гр. Дисплеят на телефона е TFT с 5“ диагонал и резолюция 854х480 пиксела. Достатъчно голяма зрителна площ за работа и забавление, но не прекалено голяма, че да прави телефона гигантски. Трите помощни бутона са изнесени под дисплея.

 

 

Leagoo Z9 има процесор MediaTek MT6580. Всяко от 4-те му ARM Cortex-A7 ядра работи с 1.3GHz тактова честота, а партниращият графичен процесор е двуядрен ARM Mali-400 MP2. В комбинация с 1GB RAM памет, телефонът е подходящ за базови цели.

 

 

Leagoo Z9 Операционната система на Leagoo Z9 е Android 8.1 Oreo с персонализиран интерфейс Go. Той е олекотен спрямо стандартният Oreo, но в същото време има различни интересни функции.

 

 

Телефонът има 2 камери – като основната е 5MP които са интерполирани софтуерно до 8 , предната селфи камера пък е 2MP. Две тестови снимки ще намерите тук долу.

 

 

Батерията която дава енергия на всичко изброено до тук е Li-Ion акумулатор с 2000mAh заряд. По време на първоначалните ни тестове, той не успя да бъде изразходен в рамките на един ден.

 

 

Очаквайте и подробните видео ревюта които Digital.bg посвети на Leagoo Z9. В тях ще тестваме всеки един от компонентите му подробно. Ако сте нетърпеливи и искате да разберете повече за Z9, както и актуалната му цена. Можете да посетите официалният сайт на вносителя на Leagoo – Smartfonix.com