Купете Leagoo T8s с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Това на екраните ви е Leagoo T8s – един смартфон който определено заслужава вниманието ви. Той много добре съчетава ниска цена с високо качество. Това е модел с красив дизайн и цял куп технически иновации.

 В първата част на видео ревюто което Digital.bg му посвети – разгледахме именно видимото за очите по корпуса на T8s, а сега идва ред да надникнем какво Leagoo са интегрирали вътре в този ефектен корпус. Хардуерът на смартфона е поверен в ръцете на един добре познат ни с бързината и надеждността си процесор. Това е 8-ядреният 64-битов MediaTek MT6750. Ядрата при него са групирани в две 4-ки ARM-A53 - съответно с 1GHz и 1.5GHz тактова честота.

 

Както и друг път сме казвали, това разделение се прави с цел пестене на енергия, защото при стандартна работа, като например когато говорим, браузваме или си чатим, активна е само по-слабата 4-ка. Едва когато имаме нужда от повече мощност, като например при игра на игри, CPU-то отключва целият си потенциал.Партниращият графичен процесор е ARM Mali-T860 MP2, а RAM паметта - цели 4GB LPDDR3. В резултат, Leagoo T8s върви гладко и безпроблемно, дори когато го натоварваме по-сериозно. Както и сами виждате, тежки игри като Asphalt 9: Legends и Dead Trigger вървят гладко дори на високи графични настройки.

 

Също така сме доволни и от температурите които достига телефонът при натоварване. Те са в норма и не усещаме неприятно греене. Вградената в смартфона памет е 32GB. Практиката ни показва, че такъв обем е достатъчен на един средностатистически потребител за почти години правене на снимки + програми и игри.

 

Разбира се ако това не ви е достатъчно като обем и не сте средностатистически потребител, Leagoo ви дава възможност да добавите до още 128GB чрез microSD. А както вече стана ясно в първата част на ревюто ни, T8s може да поддържа едновременно карта памет заедно с 2 SIM карти.

 

 

Операционната система под която работи Leagoo T8s е Android 8.1 Oreo с потребителски интерфейс LEAGOO OS4.0. В него производителят е премахнал всичко излишно с цел увеличаване КПД-то на телефона, а в същото време е добавил някои полезни екстри като например Cell Broadcast, безжично принтиране, споделяне на видео съдържание върху Smart телевизор чрез функцията "Cast", нощен режим на дисплея който щади очите ви, "Pocket Mode" при който телефона разпознава кога е в джоба ви и автоматично усилва силата си на звънене или "DuraSpeed" който изключва някои приложения във фонов режи, за да не се товари хардуера и да се намали разхода на батерията.

Преди да ви разкажем няколко думи за самата батерия, ще направим едно важно пояснение върху което Leagoo са акцентирали и на предпазният стикер върху гърба на смартфона. Преди да направите първоначалното стартиране на T8s е желателно да заредите батерията докрай. Това се прави с цел да отключите пълният потенциал на клетките в нея. Самата батерия на смартфона е Li-Po акумулатор с 3080mAh заряд. По време на тестовете ни, той е достатъчен за средно 2 дни комбинирана работа. В настройките на батерията може да се активира Battery Saver режи, с който времето за автономност ще се увеличи почти 2 пъти, но тогава смартфонът няма да работи с пълният си потенциал. Зарядното което получавате в комплект с T8s е 5V/1.5A.

 

 

Leagoo T8s може да се похвали, че прави доста качествени снимки. Върху гърба на телефона има 2 камери и двойна LED светкавица. Основният сензор е 13MP Sony IMX с размер 1/3.06 " и апертура f/F2.2 + втори допълнителен 2MP със светлосила f/2.4. Той ни дава възможност да правим снимки с "Ефект Боке" при които обекта на преден план е на фокус, а фона около него е размазан.

 

Функцията е изведена с бърз бутон в горната част на дисплея. До нея пък имате бърз таймер, много полезна екстра която иначе отнема време да се търси в допълнителните настройки. При T8s, те излизат от слайд менюто в ляво. Те включват HDR, хоризонтална и вертикална панорама, специален нощен режим, воден знак и  разкрасяващ "Beauty" режим. Той е активен и при предната селфи 5MP камера, като имате различни режими на настройка.  Камерата е широкоъгълна и улавя в снимка до 80°.

Благодарение на видео ревютата които му посветихме, вече познавате добре Leagoo T8s. Ако сте решили, че това е вашият бъдещ смартфон и искате да си го купите с най-ниска цена, можете да го направите като посетите официалният сайт на вносителя на Leagoo - Smartfonix.com.