Купете Smart TV Box H96 Mini H6 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Имате по-стар, но хубав телевизор, който няма Smart функции, но не искате да го замените с нов или пък сте с голям геймърски монитор, който искате да ползвате, за да гледате телевизия. За хора като вас е предназначено устройството в тази кутия. Това TV Box H96 Mini H6 – една яка джаджа, която бързо и лесно ще добави разнообразни Smart функции към вашият телевизор или монитор.

При всички положения дизайнът на TV Box H96 е нестандартен и много ефектен. Тази джаджа чудесно би паснала детска стая или разчупен дизайнерски интериор. Синьото дистанционно има още един голям плюс - то винаги се забелязва и няма шанс да го загубите из апартамента си или да го сбъркате с това за телевизора, за аудио уредбата или сателитният си приемник. Дистанционното е с ергономична форма, леко е и приляга добре към ръката. TV Box H96 също е с компактни размери и може да се побере на всякъде.

Формата е квадратна, като в задната част имате 2 USB 3.0 порта, които ви позволяват да свържете мешка, клавиатура или гейм контролер. А защо не и трите накуп - това е универсалното дистанционно Air Mouse което също ви показахме накоро във видео ревю. То може има вградена жироспопична мишка, напълно функционална клавиатура и е подходящо за Motion Sensing игри. В USB-то можете да поставите и флашка, от която да гледате филми или да разглеждате снимки. Скоростта за трансфер на информация достига до 5G/s. Връзката на различни устройства може да става и безжично посредством Bluetooth 4.0. В срещуположната страна имаме AV порт, Ethernet за жично свързване на интернет и цифров аудио/видео вход HDMI чрез който свързвате телевизор или монитор. Това пък е захранващият порт.

Свързването на TV Box H96 Mini H6 към телевизор или монитор става изключително лесно и бързо. Включете захранването към въпросният порт и към електрическата мрежа и вземете HDMI кабела който имате в комплект с устройството и свържете единия му край към TV Box-а, а другия към телевизора. Вече сте готови за употреба и имате операционна система на екрана си. За да свържете H96 Mini H6 с интернет е нужно да влезнете в „Настройки“ и да изберете локалната си Wi-Fi мрежа. Ако имате LAN кабел под ръка, можете да направите връзката и жично. За да контролирате всички функции на Mini H6, използвате дистанционното, което се захранва от две батерии ААА.

 

Имайте предвид, че те не са включени в комплекта, така че си вземете предварително. Имате вградени различни приложения, включително Youtube и Netflix, но бихме ви препоръчали да въведете своя акаунт в Google Play магазина, след което ще можете да се възползвате от пълният потенциал на устройството и да си свалите различни приложения, игри и видео съдържание, като максималното качество е 6K.

 

 

Много полезна базова функция която имате е MiraCast. Тя ви позволява да споделяте безжично съдържанието на смартфона си, директно върху телевизора или монитора към който е свързана джаджата. Връзката става чрез Wi-Fi, който тук е 5GHz и 2GHz.

 

 

Решихме да поиграем малко игри. Докато ги сваляхме отчетохме, че мини компютърът работи доста бързо. След като поиграхме пък можем да кажем, че сме приятно изненадани, че корпусът му не беше нагрят прекалено много. Да, тук вътре се крие истински мини компютър в основата на който има 4-ядрен процесор Allwinner H6 с Cortex-A53 архитектура, Multi-Core GPU Mali T720 и цели 4GB RAM памет. Вградената в устройството памет е два варианта - 32GB или 128GB, като разликата в цената на двата не е много голяма. Операционната му система е Android 9.0 Pie.

 

 

Несъмнено TV Box H96 Mini H6 е едно много интересно и полезно устройство, което ви предоставя какви ли не функции в замяна на не много висока цена. Колко точно струва джаджата в момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя ѝ за България – Smartfonix.com