Купете Smart TV Box H96 Max X2 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Колко хубаво би било, ако някой продаваше евтино устройство с което да можем да превърнем старият си, но луксозен дизелов автомобил в модерен електрически. Всъщност няма невъзможни неща, но със сигурност конверсията няма да ви струва малко пари. За щастие, благодарение на това устройство, при телевизорите нещата стоят по коренно различен начин и за съвсем малко пари, можем да превърнем старият си, голям и качествен телевизор в съвременен Smart TV компютър. С тази джаджа можем да превърнем дори настолният си монитор в компютър. Нека дръпнем завесата и ви запознаем от близо със Smart TV Box H96 Max X2.

Да, тази съвсем компактна квадратна кутийка с размери 10см на 10см и с дебелина от само 17мм е истински компютър със самостоятелен хардуер, софтуер, захранване и цял арсенал от изходи и приложения. Дизайнът на H96 Max X2 е изключително елегантен и изчистен. Чудесно би се вписал в модерният ви интериор, без да се натрапва. Всъщност, джаджата е толкова малка, че без проблем можете да я скриете някъде. Но пък от друга страна, дори да я поставите върху стойката му, заради цветовете си, тя би стояла като нейно естествено продължение.

Свързването с монитора или телевизора става много лесно. Свържете захранване и HDMI кабела, които производителят ви е дал в комплект. Оптимизираната за такъв тип устройства Android 9 операционната система е вече на екрана ви. За да свържете интернет, имате две възможности – да включите LAN кабел в Ethernet порта или да влезнете в настройки и безжично да се свържете към домашната си Wi-Fi мрежа. Ако случайно нямате рутер, но използвате смартфон с мобилен интернет, можете да си направите Hot Spot и да споделите от неговия интернет. Вградената в корпуса на Smart TV Box устройството антена е двубандова 2.4G - 5G.

 

 

Освен споменатите вече изходи, по периферията на H96 Max X2 имате 2 USB порта, един от които е по-бързата и надеждна версия 3.0, със скорост за трансфер на информация достигаща до 5G/s. Към него например можете да свържете външен HARD диск или флашка от които да гледате филми и снимки или пък да слушате музика. Към USB-тата можете да свържете жично клавиатура и мишка, а до тях има и AV порт, който ви позволява да свързвате някои стари модели кинескопни телевизори, които няма HDMI.

 

 

С тази окомплектовка и с монитор, H96 Max X2 се превърща в истински настолен компютър. Ако пък сте свързали джаджата към телевизор, можете да свържете специалният Smart I8 Keyboard който ви показахме неотдавна или пък Smart MX3 Air Mouse - Универсално дистанционно с въздушна мишка и клавиатура. Определено е доста удобно.

 

 

Дори да нямате тези устройства, няма проблем, защото в комплект с H96 Max X2 върви стандартно дистанционно с телевизионни и Smart функции.  Можете да активирате приложения, и дори да се възползвате от гласово търсене, защото в дистанционното е вграден микрофон.Връзката на различни устройства може да става и безжично посредством Bluetooth 4.0, като тук скоростта за трансфер на информация достига 867Mbps.

 

 

В основата на хардуера стои 4-ядрен процесор Amlogic S905X2 с ARM Cortex A53 архитектура и тактова честота, достигаща до 2GHz. Партнират му GPU ARM Dvalin MP2 и 4GB RAM памет. Вградената памет 64GB, но посредством microSD, можете да увеличите обема.

 

 

В Smart TV Box H96 Max X2 имате вградени различни приложения, включително Youtube и Netflix, но след като се логнете с акаунта си в Google Play, ще можете да си свалите и други. Включително и най-различни игри, които можете да играете удобно с помощта на споменатите по-разно в ревюто ни аксесоари за Smart TV Box.

 

 

Както споменахме в началото на ревюто ни – цената на Smart TV Box H96 Max X2 не е никак висока. Колко точно струва джаджата в момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя ѝ за България – Smartfonix.com