Купете Управляем WiFi Смарт контакт Oukitel P2

 

Днес технологиите са на всякъде около нас и всячески ни помагат в ежедневието ни. Замислете се, какъв беше живота ни преди четвърт век, преди 10 години и днес. Нововъведенията които технологиите ни предлагат не са едно и две. Преди да се появят...не ни е правила впечатление липсата им, но след като ги видим веднъж...после не можем да си представим живота си без тях. Нещо като дистанционното на телевизора. Време е обаче за нещо още по-ново, едно устройство което има някои прилики с дистанционното, но е много по-надградено и има още десетки функции. Уважаеми дами и господа - представяме ви умният контакт Oukitel P2.

Марката Oukitel P2, вече познавате достатъчно добре благодарение смартфоните им които сме ви показвали във видео ревюта в Digital.bg. С тях производителят се доказал като достатъчно надежден и в същото време ценово достъпен. С Oukitel P2, нещата стоят по същият начин. За разлика от в пъти по-скъпите продукти на конкурентни марки, този умен контакт струва само 35лв, а реално върши абсолютно същите функции като тях. В това ще се убедите и виде тук.

 

 

Въпреки ниската си цена, P2 изглежда много симпатично и чудесно се вписва във всеки интериорен дизайн, като ествествено продължение на розетка или разклонител. За създаването му Oukitel са използвали висококачесвен поликарбон с няколко вида на обработка. Сглобката на отделните елементи е добра.

Умният контакт е с характеристики 16A 3840W, 110-240V. Тоест е подходящ за почти всички електроуреди които използвате в дома си, включително миална или климатик. Едно от малкото изключения за които не е подходящ е например готварската печка. Но пък тя в повечето случаи има поне таймер, а и едва ли някой би готвил от другия край на планетата.

 

Да, реално веднтж свързали смартфона или таблета си с Oukitel P2, можете да го контролирате от всякъде, където имате интернет. За целта ви трябва приложението Smartlife, което е напълно безплатно и може да се свали от Google Play за хората които използват смартфони с Android операционна система и от App Store за тези с iPhone.

 

Ето няколко примера за ситуации в които можете да използвате Oukitel P2. Сутрин може да ви чакат горещо кафе и топла закуска, които сте стартирали още от кревата. Можете да отваряте гражданата си врата без стотици пъти по-скъп Smart механизъм. Можете да пуснете климатика си от разстояние, когато решите да се приберете, за да може домът ви да ви да ви очаква горещ или прохладен. Можете да симулирате живот във вила или обект в който не живеете постоянно или да направите дистанцинно за каквото и да е устройство. В този ред на мисли, Oukitel P2 може да бъде настроен да стартира и на определен период от време чрез таймер.

 

 

Поредното нещо с което ни изненадва приятно този умен контакт е, че поддържа и гласов контрол. Да, можете да го управлявате директно говорейки му. За целта трябва да изнсталирате Smart Life app и да използвате 2.4GHz Wi-Fi мрежа за връзка със смарт асистентите Amazon Alexa, Echo Dot, Google Home и IFTTT.

 

 

Ако искате да си вземете умният контакт Oukitel P2 с най-добра цена в България, можете да го направите от официалната страница на вносителя Smartfonix.com. Ако пък вече сте си купили Oukitel P2 и искате да разберете как се свързва той към смартфон, ето и едно кратко демо.