Купете Smart I8 Keyboard с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

В това свое видео ревю, екипът на Digital.bg ще ви покаже една много интересна и полезна джаджа, която прави живота ви не само по-лесен, но и значително по-интересен. Уважаеми дами и господа - Smart I8 Keyboard.

Още от пръв поглед можем да кажем, че тази джаджа е мултифункционална. По корпуса има огромно количество бутони. С които можете да изпълните какви ли не задачи. Имате на разположени абсолютно пълноправна клавиатура с цялата азбука + цифрите от 0 до 9, като забележете, те не са в един ред с буквите, а са в съвсем отделен ред. Това е много по-удобният вариант за продължително писане на текст. След няколко дни тестове и сценарият за това видео, написан с клавиатурата върху монитор - спокойно можем да кажем, че Smart I8 Keyboard е изключително удобна за целта. 

Като тук голяма положителна роля играе и фактора, че имаме тъчпад, който има функционалност на Air Mouse, а и факта, че бутоните не са прилепени един за друг, а са с 2мм разстояние помежду си. Ще се върнем на мишката след малко, а сега ще кажем няколко думи за ергонимичната форма на Smart I8 Keyboard. Тя копира извивката на дланите ни, като захваната с показалци и подпряна на средните пръсти, клавиатурата стои много стабилно и ръцете ни не се изморяват. Размерите ѝ са такива, че с палци имаме достъп до всички бутони.

Освен посредством тъч зоната, посредством която можете да слайдвате в браузваните от вас страниците, имате дублиращи се помощни бутони горе и в ляво. Целта е, да имате възможно най-удобен достъп до тях.  В двете страни на тъчпада има бързи бутони за достъп до имейл, интернет браузър, стартов екран, спиране на звука и търсене в Google, включително и гласово, защото в клавиатурата има вграден микрофон. В дясно имате навигационен джойстик, който се припокрива с функциите на тъчпада, но някои хора предпочитат този начин за предвижване на курсора на мишката. В ляво имате подобен джойстик, но той служи за контрол на мултимедията.  

Клавиатурата е съвместима с какви ли не устройства, включително и със смартфон или таблет, но най-често се използва за свързване към телевизор или монитор, а защо не и към Smart TV Box, който както вече знаем превръща телевизора ви в компютър с Android 9 OS. Може да се използва за игра на игри и дори като стандартно дистанционно.

 

Не направихме дълго разясняване как да свържете Smart I8 Keyboard към монитор, телевизор или друго Smart устройство, защото всичко тук е на принципа „Plug and Play“ и става за секунди. Под капака в долната част имате мъжки USB предавател, който през 2.4Ghz Wireless се свързва със самата клавиатура. Нямате инсталиране на драйвъри и други дълги и сложни настройки.

 

Клавиатурата се захранва от две батерии ААА. Те са ви достатъчни за над 1 месец постоянна работа, а все пак имайте предвид, че клавиатурата не е постоянно активна и когато не я употребявате се изключва посредством този слайдър. Тестовете ни показват, че джадата прави връзка с USB на около 10 метра без никакъв проблем.

 

Е вече се убедихте, че  Smart I8 Keyboard е едно изключително полезно и интересно устройство. Сега много хора от вас биха си помислили, че то е с висока цена, но ще сгрешите, цената е съвсем достъпна. Колко точно струва Smart I8 Keyboard към момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя му в България – Smartfonix.com