Купете Смарт Арома Дифузер с най-добра цена от Smartfonix.com

 

Тези от вас, които следят видео ревютата в Digital.bg знаят, че освен най-новите модели смартфони и лаптопи, ви показваме и интересни технологични джаджи, които правят живота ни по-лесен и приятен. Това в ръката ми е именно едно от тези устройства, които събуждат интерес в околните, ефектни са, вършат много ефективна работа и най-важното – не струват много пари. Уважаеми дами и господа – тази джаджа е се казва Смарт Арома Дифузер.

Днес всичко около нас е Смарт – смартфони, смарт телевизори, смарт компютри, автомобили и цели смарт домове. По тази причина вече никой съвременен човек не би използвал обикновен ароматизатор, при положение, че има на разположение това. Всъщност Смарт Арома Дифузер-а на Smartfonix, не е обикновен ароматизатор, а успоредно с това овлажнител на въздуха и анти стрес лечител.

За да използвате устройството не е нужно да изчетете дебела книга с инструкции, всичко е въпрос на отвинтване, завинтване и едно натискане. След като отвинтите горната част на дифузера, отваряте неговия резервуар, който побира 15мл течност. Тук можете да изсипете както чиста вода, която да овлажнява въздуха, така и да добавите няколко капки от любимият си аромат. Например лавандула в комбинация с мента, която доказано намалява стреса. Завинтване, натискате кръглия бутон и само за няколко секунди нагревателят започва да изпарява течността и се разпръсва под формата на пара през процепа горе.

 

 

Тестовете ни показват, че само след 10 минути средно голяма стая 3 на 5 метра започва да ухае приятно. Смарт Арома Дифузер-ът на Smartfonix може да работи 45 минути без прекъсване. Зареждането му пък става със стандартен microUSB кабел, който имате в комплект с устройството. Освен посредством вграденият в него резервоар, можете да използвате Смарт Арома Дифузера и директно поставен в съд с вода, за по-дълъг период от време, да речем в къщи.

 

 

Умният дифузер на Smartfonix е направен изцяло от алуминий и е не само красив, но и много здрав. Размерите му са 95мм на 25мм на 22мм и така той лесно може да се побере във всяка чанта или дори джоб по време на пътуванията ви. Можете да го използвате в хотела в който сте отседнали, в офиса или дори в автомобила си. Да, това е едно доста приятно решение, защото в автомобил ароматът се усеща още след първата минута на включването. В мръсният градски трафик, това е устройство, което ви гарантира много по-лесно и приятно дишане.

 

 

Смарт Арома Дифузерът е идеално решение за хора с балансиран начин на живот. Продуктът е 100% чист, без синтетични материали, 100% рециклируем и PETA Vegan. На каква цена се продава към момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете, като посетите официалният сайт на вносителя – Smartfonix.com