Пълноценният сън има изключително важно значение за активността и креативността ни през целия ден. Ако не си почиваме достатъчно през нощта можем да изпитаме доста затруднения, които да ни създадат неочаквани проблеми. Водещите мобилни платформи предлагат приложения, които да ви помогнат да се наспите и да бъдете максимално свежи и заредени енергия. Компанията SleepDeep намери още по-атрактивно решениe на проблема, за което ни информира Mirror.co.uk.

 

 

Инженерите им разработиха уникална смарт пижами, които твърдят, че подобряват качеството на съня с внушителните 150%., съобщава Mirror.Co. Uk. Високотехнологичното облекло е изработено от нова тъкан, която се казва SOMNOTEC и  предлага ултрафина меринова вълна и растителни фибри извлечени от евкалиптови дръвчета. По този начин влакната на смарт пижамата успяват да премахнат потта от кожата и през нощта да поддържат оптималната температура нужна на човешкото тяло.

 

 

Новият продукт на SleepDeep всъщност е два пъти по-гладък от коприната, което го прави изключително мек за кожата. След серия от тестове с доброволци, които носят смарт пижамата в продължение на над 1000 часа се оказва, че наистина резултатите са доста позитивни. Данните разкриват, че потребителите са заспивали по-бързо в 53% от случаите и са се събуждали със 75% по-малко пъти през нощта. 64% от тях потвърждават, че са получили повече сън. 

 

Още от Digital: Приложенията, които могат да ни помогнат да спим по-добре