Интуитивният интерфейс на iPhone винаги е бил водещо предимство на смартфоните пред конкурентните устройства с Android. Плавната скорост на работа и невероятната бързина на iOS продължава да е водещо предимство на устройствата на Apple. Повечето потребители са наясно с основните функции и възможности за мултитаскинг, които предлага iPhone.

Много често в интернет се появяват данни за полезни трикове и съвети, с които допълнително да извлечете пълния потенциал от вашето устройство. В интернет сега се появиха детайли за интересна функция, която вероятно повечето собственици на iPhone не използват, но може да бъде много полезна. Оказва се, че има скрита опция, която позволява да виждате входящи съобщения, още докато се пишат.

 

 

Интересният трик изисква да отворите Notes приложението на вашия смартфон и да изберете символа с три точки в горния десен ъгъл. Следващата стъпка е да кликнете върху "Share Note", което ще позволи да изберете потребител, на който искате да пишете в реално време, съобщава BGR.

Когато сте готови със своя избор натиснете "Managed Share Note" и преместете в активна позиция слайдера "Highlight All Changes". Необходимо е да направите същото и с "Hide Alerts". След това може да се възползвате от скритата функция за комуникация в реално време на iPhone.

Промените извършвани от другите потребители ще са видими в различни цветове, по подобие на идентичната функция в Google Docs.

 

Още от Digital: Как да настроим честотата на опресняване на дисплея на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max