Един от най-нестандартните смартфони които видяхме в България през изминалата година, несъмнено беше LG G4. Наравно със Samsung Galaxy S6 Edge той се нарежда и сред най-красивите устройства попадали някога в ръцете ни за тест.

 

Някои от вас сигурно си спомнят, че дни след премиерата на G4 Красимир Дацов (Продуктов специалист, LG Elecronics България) ни разказа във видео, че Новият Флагман е първият смартфон  на бранда който се предлага във вариант с естествена кожа. Дори супер луксозният LG Prada 3.0 имаше текстура, която само имитира кожа. По този начин Южно Корейският бранд направи сериозна заявка да привлече любителите на лукса и новите технологии. Същите които дават хиляди левове за Vertu Aster, Constellation и Signature Touch, които са направени от кожа и метал.

 

 

Вторият материал вече ще присъства и в асортимента на LG G4. До този момент смартфона с Quad HD дисплей се предлагаше освен с няколко цвята кожи и във версия с керамичен 3D капак. Към тях от днес се добавя и трети, който е направен изцяло от метал. Дали това е алуминий или стомана, бранда не съобщава. Как мислите, дали пък скоро да не очакваме и LG G4 с дървен капак, подобно на Motorola Moto X и OnePlus 2

 

 

Новата версия е с цена 605$ което е около 1050лв към днешна дата. Дали металният LG G4 ще се предлага скоро и в България и за колко пари, все още не е ясно.

 

Прочетете още: Стартират поръчкитете за Платинен и Златен Apple iPhone 6S