Samsung ще представят Galaxy S22 смартфоните в началото на следващата година. Анализаторите твърдят, че премиерата ще бъде през февруари. По този начин компанията ще опита да се конкурира по-успешно с iPhone 13 серията, която вече се продава на пазара.

Корейският производител работи над три версии на Samsung Galaxy S22. Вече бе отложена премиерата на Galaxy S21 FE, като този смартфон може да бъде представен още през януари. В интернет изтекоха данни от типстъра @FrontTron свързани с физическите размери на Galaxy S22 гамата, съобщава SlashGear.

Новата информация уточнява, че средния модел от серията ще се казва Galaxy S22 Pro, а не S22+, както се очакваше досега.

 

 

Останалите два модела от серията са Samsung Galaxy S22 и Galaxy S22 Ultra. Вторият от тях се очаква да бъде един от най-продаваните смартфони на пазара през 2022г. Най-съществената разлика по отношение на дизайна ще е свързана с интеграцията на слот за S Pen стилусите.

В продължение на дълги години това бе отличителна черта на Galaxy Note серията. Неслучайно флагмана от серията ще е създаден специално, за да отговори на нуждите на бизнес потребителите. В заключение ще уточним, че Galaxy S22 смартфоните ще имат AMD GPU и ще са базирани на най-добрите GPU технологии в индустрията.

 

Още от Digital: Samsung Galaxy S22 Ultra ще има P-oбразна камера