Изминалите дванайсет месеца ни радваха и вълнуваха, изненадваха ни и ни даваха храна за размисъл. Уважаеми почитатели на Digital.bg – време е заедно да изпратим 2018 година и да посрещем новата година с надежда за още по-вълнуващи събития и още по-революционни технологии, които да променят живота ни към по-добро. Днес и Google не е забравил за новодишната вечер изпълнена с толкова хубави емоции и забавни моменти и ни поздравява с нова драскулка на началната си страница.

 

Ногодишна вечер

 

Сигурни сме, че през 2019 година ще станем свидетели на още много промени в технологичния свят и ви обещаваме, че ще ви уведомяваме за всяка от тях. Без съмнение на пазара ще се появят продукти, за чието съществуване дори не предполагаме в момента. Компаниите ще се променят, нови продукти ще набират популярност и ще изместват старите, светът на технологиите ще намери нови решения за проблемите на потребителите. Със сигурност това, което ни очаква е вълнуващо – и ние ще направим така, че да не изпуснете нищо от него.

 

Пожелаваме ви успешна както в личен, така и в професионален план нова година, наситена с незабравими щастливи моменти с любимите хора или може би с хора, които още не познавате. Пожелаваме ви здраве, безкрайни поводи за усмивки и смях, благополучие и истинско удовлетворение от живота.

 

Щастлива Нова година !