Всички сме изпитвали желание да заменим стария си смартфон с нов и въпреки изкушенията в повечето случаи успяваме да приложим здрав разум.

 

От pcmag обаче са на мнение, че понякога е добре да се вслушаме в желанието си да си купим нова джаджа и изтъкват 6 причини, че имате нужда от нов смартфон.

 

1. Старият ви телефон работи твърде бавно

Няма по-разочароващо нещо в наши дни от бавен смартфон. Настроението на повечето хора вече зависи от начина, по който прекарват времето си с любимата джаджа. Ето защо ако и вие намирате работата на вашия смартфон за отчайващо бавна, значи е дошло времето за ново устройство.

2. Имате нужда от добър имидж

Дрехите, които носите казват много за това кой сте. В днешния свят обаче, мобилния телефон също издава много за нас.

3. Имате нужда от повече памет

Това е често срещан проблем. Смартфоните ни бързо се ‘препълват‘ с приложения, снимки и видеоклипове и не след дълго време осъзнаваме, че имаме нужда от повече пространство, отколкото първоначално сме очаквали. Освен че имат повече памет, повечето от по-новите модели Android телефони също така улесняват възможността да се прехвърлят данни на външна карта памет.

4. Прегряване

Прегряването е истински проблем, който се среща по-често при по-старите модели смартфони, чиито батерии с времето започват да дават проблеми. Трябва да приемем, че телефоните имат срок на годност и ако откриете, че вашия прегрява лесно време е да си изберете нов.

5. Старият ви телефон е едва използваем

С течение на времето технологичните джаджи се износват, а понякога поради невнимание ние сами им скъсяваме срока на годност – след изпускане или намокряне, например. Ако използването на вашия смартфон се е превърнало от забавление в търсене на начини да се справите с различни проблеми, то време е да си изберете нов смартфон.

6. Вие искате да бъдете част от нещо голямо

Нека си го кажем. Технологиите напредват, а всички ние искаме нужда да сме в крак с времето. Освен всички други екстри, най-новите модели телефони ще ви позволят да използвате най-новите приложения и игри. Много по-забавно е да имаме последната версия на някой модел, нали?

 

Вижте още кои са белезите, че телефонът ви се нуждае от нова батерия