Бъдещето на Nokia продължава да вълнува много потребители. Доста хора биха проявили интерес към възможността да си купят нов смартфон с логото на компанията. Финландският производител вече лицензира правата за използване нa брандa Nokia на HMD Global за период от 10 години. Повечето анализатори очакват първите устройства, които отново носят това име да се появят на пазара през следващата година. 

 

Технологичното шоу MWC 2017 ще се проведе между 27 февруари и 2 март в Барселона, Испания и може да положи основите на новата стратегия на Nokia в индустрията, предаде PhoneArena Данните разкриват, че главният изпълнителен директор на компанията, Раджеев Сури ще открие събитието със собствена пресконференция. Дали тогава ще видим първите смартфони на Nokia с Android остава загадка. 

 

Участието на финландския производител по време на MWC 2017 със сигурност ще е интересно събитие, независимо какви продукти ни очакват. През последните месеци в интернет се появиха множество данни, че за в бъдеще Nokia ще се фокусират предимно върху софтуера. Не е тайна за никого, че повечето фенове на компанията нямат търпение да разберат как ще изглеждат новите смартфони на Nokia с Android.

 

Вижте какво искат да видят потребителите в бъдещите смартфони Nokia с Android OS