Nokia изненадаха мнозина с премиерата на модерна версия на култовия Nokia 3310, а преди дни представиха и eлегантен ъпдейт на Nokia 8110. Oказва се, че Lenovo също проявяват интерес към възможността да вдъхнат нов живот на легендарните си телефони от миналото. Данните за това бяха потвърдени лично от шефът на китайския производител, Ян Юанцин в интервю на изложението MWC 2018. В своето изявление той изрази увереност, че скоро можем да станем свидетели на модерна версия на Motola RAZR, предаде Phonearena.

 

Ян Юанцин - Главен изпълнителен директор, Lenovo

 

Всъщност това е един от най-популярните телефони за всички времена, тъй като "flip phone' моделите от този бранд са реализирали повече от 50 млн. продажби за периода между 2004-2006г. Ако се върнете назад във времето вероятно и вие сте искали да притежавате един от атрактивните RAZR телефони, които рекламират навсякъде около вас. Ян Юанцин сподели, че вижда голям потенциал за бъдеща еволюция на популярния бранд, особено в контекста на модерните технологии и специално на гъвкавите дисплеи.

 

Припомняме ви, че преди три години Motorola публикуваха видео, което ни пренася в училище през 2005г. и всички ученици са обсебени от новия RAZR. Самият клип породи доста спекулации, че  можем да видим нов модел от култовата серия. Изявлението на шефа на мобилния бизнес на Lenovo само придава още повече достоверност на тази възможност. Разработването на подобно устройство ще отнеме време, но все пак е интересно да научим, че Моtorola RAZR може да се завърне в ежедневието ни.

 

Вижте как използваме смартфоните си в България