Twitter е една от най-популярните социални мрежи в интернет. Много потребители избягват използването на профили в нея, тък като не могат да се ориентират правилно как да използват микроблогинг платформата. Въпреки това Twitter се използва активно от милиони хора и е един от символите на съвременното интернет общество, в което виждаме. Selfie Deck е нова тенденция, която набира голяма популярност в социалната мрежа, информира Mashable.

 

Всъщност под това име се крие тайно общество, което ретуитва и споделя публикациите на другите участници. По този начин всички членове на Selfie Deck получават повече последвания и харесвания в Twiiter. Eдва ли е изненадващо, че повечето споделяни постове са селфита на участниците в кампанията. Независимо от това дори алгоритмите на Twitter не могат да се противопоставят ефективно на новата тенденция, която всеки ден обхваща повече хора. 

 

 

Името Selfie Deck е вдъхновено от функцията TweetDeck, която позволява да виждате няколко различни Timelines едновременно. За създаването на подобен пост е необходимо да направите списък с Twitter акаунти, които ще следват и споделят вашите постове и да ги добвите към интерфейса на TweetDeck. Нейното използване улеснява значително откриването на подобни хора и публикации. Това е основната причина за популярността на тази интересна нова тенденция в интернет.

 

Вижте как да разберем дали Twitter акаунтът ни не е бил хакнат