Искате да се забавлявате? Няма проблем, трябва ви само един смартфон. Дори не ви е нужна връзка с интернет, за да поиграете на някоя хубава игра. От Make Use Of са избрали за нас 7 забавни игри, които може да играете без интернет достъп. Ето кои са те:

1. Duet (Android безплатно, iOS $2,99)

Duet е простичка, но много забавна игра, която може да играете дори с една ръка. Вашата цел е да опазите синята и червената топка да не се блъснат в падащите блокове.

2. Plague Inc. (Android безплатно, iOS $0,99)

Вашата цел е да спрете разпространението на заразата и да опазите човечеството. Това е стратегическа игра, която не е толкова трудна, че да ви накара да се откажете, но определено предлага достатъчно голямо предизвикателство.

3. Unblock Me (Android безплатно, iOS безплатно)

Unblock Me е доста пристрастяваща пъзел игра. Целта ви е да отблокирате червения блок, като приплъзвате другите блокове по дъската.

4. Doodle Jump (Android безплатно, iOS $0,99)

Вашата цел е във всяко ниво да отидете колкото се може по-нависоко. Внимавайте да не пропаднете и да не се сблъскате с някое от препятствията идващи към вас.

5. 80 Days (Android $5,00, iOS $4,99)

Това е интерактивен роман разказващ за пътуването на Филиас Фог около света. Ще имате възможността да изследвате 150 града. Играта ще ви предложи едно наистина невероятно преживяване.

6.  Reckless Getaway (Android $1,77, iOS $0,99)

При банковите обири, проблема е в измъкването. Това е най-трудната част. С багажник пълен с пари в брой и орда от полицейски коли след вас, целта ви е да успеете да се измъкнете, за да може да харчите парите.

7. Sorcery! 3 (Android $4,99, iOS $4,99)

 Пригответе се да влезете в един фантастичен свят, където ви очаква приключение с чудовища, капани и магии.

 

 Вижте 5 игри за смартфон, които може да играем с една ръка