SanDisk продължават да са един от най-големите производители на microSD карти в света и постоянно защитават тази репутация с премиерата на новите си продукти. През лятото на миналата година видяхме първия им модел, който предлага впечатляващите 400GB за съхранение на данни. Това е стойност, която ще задоволи мултимедийните нужди дори на най-претенциозните собственици на смартфони. SanDisk, обаче нямат никакво намерение да спират дотук. 

 

SanDisk Extreme A2 microSD UHS-1 microSDXC

 

Компанията използва мобилния конгрес в Барселона, за да покаже за първи път следващото поколение на microSD картите, които се отличават с едно ключово подобрение. Новите модели осигуряват с 50% по-висока скорост от предходните карти на компанията със същия капацитет, което ги превръща в най-бързите предложения в този сегмент. Въпросната серия се казва Extreme A2 microSD UHS-1 microSDXC и освен впечатляваща скорост запазва размерите на предходната генерация, информира Mashable.

 

SanDisk Extreme A2 microSD UHS-1 microSDXC

 

Големината на новата карта е колкото на първия 32MB модел представен от тях преди четири години. Ако се чудите какво е да имате 400GB памет е добре да знаете, че това е достатъчно за 200 хил. снимки с 12-мегапикселова резолюция или 100 хил. песни в iTunes със средна големина от 4MB. Tози капацитет е достатъчен да съхраните на смартфона и около 88 филма с Full HD резолюция с размер от 4.5GB или 16 Blu-ray продукции с големина приблизително 25GB.

 

Вижте какво да направим, ако microSD картата ни се повреди