Samsung се радват на голяма популярност на устройствата от серията Galaxy A в световен мащаб. Компанията подготвя премиерата на новото поколение, което ще видим след броени дни. Това ще се случи на 12 декември, като данните бяха потвърдени от дивизията на Samsung във Виетнам. Краткото тийзър видео показва смартфон с безрамков дисплей и малък отвор за селфи камерата в горната част на екрана, съобщава gsmarena.

 

 

Устройствата ще предложат и по-добри камери. Все още не знаем точно колко нови смартфона ще ни покаже Samsung на предстоящото събитие. Със сигурност водещи акценти ще бъдат дългоочакваните Samsung Galaxy A51 и Galaxy A71. Тези два модела са обект на множество спекулации през последните месеци. Смартфоните разполагат с четворни задни камери,  които са подредени в L-образна форма. Засега няма данни за цената.

 

 

Очаква се Samsung Galaxy A51 да има Exynos 9630 процесор с 4GB RAM. Смартфонът ще работи с Android 10 и Samsung One 2.0 UI. Вградената памет е 64GB или 128GB. Няма да е изненадващо, ако другият модел споделя сходни характеристики, но е с различна големина на дисплея. Остава да се въоръжим с още търпение преди официалната премиера на смартфоните, за да разберем кога стартират продажбите в Европа.

 

Oще от Digital: Samsung A12, A22, A32, A42, A52, A62, A72 и A92 ще са новите смартфони на компанията