Samsung е основен източник на иновации в глобалния пазар на телевизори и предлага най-разнообразното портфолио от модели в този сегмент. Няма да е пресилено, ако кажем, че Samsung The Frame и Serif са едни от най-впечатляващите концепции, които сме виждали в индустрията досега. Дизайнът им е доста иновативен, като устройствата са създадени да вдъхнат нов живот на понятието модерен телевизор. Инженерите на Samsung вече работят над актуализирани версии на телевизорите

 

 

Данните разкриват, че Samsung The Frame 2019 ще е базиран на Quantum Dot технологията и ще поддържат по-широка HDR цветова палитра и респективно по-добро качество на картината. Новият модел ще е достъпен и в 49-инчова версия към миналогодишните 43", 55" и 65" размери, съобщава TheVerge. Устройството ще е създадено за хората, които не искат телевизора да е основен акцент във всекидневната, а вместо това елегантно да го скрият и слеят с интериора на домовете ни.

 

 

Samsung Serif представлява още по-интересно предложение в сегмента на 4K телевизорите и доразвива още повече дизайнерската идея на The Frame. Moделът е разработен да изглежда по-скоро като мебел. В горната част дори има рафт, върху който да разположите цветя или други предмети. Новата версия ще използва QLED технологията и ще е налична в конфигурации с 43", 49" и 55" размери. Официаланата премиера ще стане факт на CES 2019 в началото на януари.

 

Още от Digital: Новите телевизори Samsung QLED 2018 са почти невидими и използват изкуствен интелект